Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) - Nella Kharisma

14,561

Lirik lagu: Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)

Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Nella Kharisma
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Duh kowe wono bagus isih urip ono ning atiku
Aku ra iso lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedengin ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone isih urip madep bebarengan
Janji jani palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih frembulan padang padannge lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen malaku sebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji zaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuwo nggandeng wedokan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mrebes lili eluhku iki ra iso gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awak ku
Bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku
Aku ra iso lali udan grimis sing dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjiku wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnoku ra bakal ilang sayang...

Dengarkan musik mp3 Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) oleh penyanyi Nella Kharisma yang terbaru, Download Lagu Gratis di LaguMp3Baru.Net, lagu yang bagus hari ini sampai jumpa lagi di LaguMp3Baru.Net
Mendengarkan musik mp3 terbaru - Website LaguMp3Baru.Net, Download MP3 untuk menyambut Anda, download lagu mp3 Indonesia. Download lagu tercepat Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) - Download Lagu Indonesia Gratis - di LaguMp3Baru.Net, Dengarkan mp3 Indonexia atau dan tercepat, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih