Lele Di Widangi - Nella Kharisma

3,675

Lirik lagu: Lele Di Widangi

Nong endi nggoleti kembang ati,
Hang wis ilang..
Nggowo welase roso,
Saiki mung impenan..

Kegowo iline,
Banyu wayah banjir..
Saiki sun welas,
Kok riko nyingkrih..

Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

reff:
Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang keloro..


Download MP3 lagu terbaru - Website LaguMp3Baru.Net, Download lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik mp3 Lele Di Widangi oleh penyanyi Nella Kharisma kecepatan tinggi - Download Lagu - di LaguMp3Baru.Net, Dengarkan musik mp3 yang bagus di sini. Dengarkan dan nikmati musik yang bagus dan download lagu-lagu hot di telepon
Mendengarkan Mp3 musik Lele Di Widangi kecepatan tinggi- Download Lagu Mp3 - di LaguMp3Baru.Net, download lagu mp3 Indonesia.
Lihat Lebih