Via Vallen - Lungset samudra lagu Via Vallen - Lungset - samudra lagu | Lagu Online
5:33

Via Vallen - Lungset - samudra lagu

3,353,066

Lirik lagu: Via Vallen - Lungset

Son Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Nono Wujude
Ulihe Nganteni
Lungset Ati Iki. . .

Riko Ngajaki Pisahan
Sak Temene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Tah Solong
Riko Apuo. . .

Tau Tah Ison Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Ison Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso. . .

Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo

Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .

Riko Ngajaki Pisahan
Saktemene Ison Salah Paran
Welas Reng Ati
Wes Sing Ono Liyo
Solong Ta Solong
Riko Apuwo

Tau Tah Isun Ngeliyo
Uwah Roso Ambi Riko
Tau Tah Isun Ngeloro
Tapi Riko Suloyo Uwah Janji Lan Roso

Sepurane Dong Isun Ngelarani Riko
Uwah Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Dong Ison Ninggalaken Riko
Hang Son Njalok Mong Siji
Riko Tetep Wangi
Masio Isun Seng Ono. . .
pemain baru - Website LaguMp3Baru.Net, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 Indonesia. Mendengarkan musik online Via Vallen - Lungset - Download Lagu Baru - di sini, Download Lagu Mp3 gratis di LaguMp3Baru.Net, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik yang bagus Via Vallen - Lungset oleh penyanyi samudra lagu gratis - Gudang Lagu - di situs web LaguMp3Baru.Net, Dengarkan musik mp3 sampai jumpa lagi
Lihat Lebih