Tembang Tresno - Deviana Safara

3,030

Lirik lagu: Tembang Tresno

Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku


Dengarkan dan download lagu Tembang Tresno oleh penyanyi Deviana Safara MP3 kualitas tinggi - Download Lagu Terbaru - di LaguMp3Baru.Net, Dengarkan musik mp3 gratis Selalu perbarui lagu yang terbaru membawa ke pengalaman hebat untuk kamu
Download musik online kecepatan tinggi - LaguMp3Baru.Net, mendengarkan musik atau download musik gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik terbarunya Tembang Tresno gratis - Lagu Indonesia Terbaru - situs web LaguMp3Baru.Net, Download gratis musik di 320k mesin berkualitas, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih