Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) - Mahesa

3,171

Lirik lagu: Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma)

Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.


Download MP3 lagu terbaik - Website LaguMp3Baru.Net, Download lagu mp3 gratis terbaru, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik yang bagus Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) oleh penyanyi Mahesa mp3 kecepatan tinggi - Download Lagu - di sini. Dengarkan musik mp3 yang bagus, Download lagu online yang tercepat. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3Baru.Net
Download musik Sing Sanggup (feat. Nella Kharisma) gratis terbaik - Download Musik , download lagu kecepatan tinggi berkat situs web LaguMp3Baru.Net, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih