Mawar Bodas - Darso

1,284

Lirik lagu: Mawar Bodas

Mapay jalan satapak 
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan 
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing
Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal 
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang
Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun


Mendengarkan musik MP3 Mawar Bodas gratis dengan kecepatan tinggi - Download Lagu - di LaguMp3Baru.Net, Download gratis musik terbaik, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu Mawar Bodas oleh penyanyi Darso Mp3 gratis yang tercepat di LaguMp3Baru.Net. Access LaguMp3Baru.Net untuk mendengar dan download tentang Lagu-lagu yang kamu suka. Cari Mp3
Download lagu baru kecepatan tinggi bebas - di sini, download music untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di LaguMp3Baru.Net, download lagu mp3 Indonesia.
Lihat Lebih