Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok MuhammaddMufti Lagu Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok - MuhammaddMufti | Mp3 - LaguMp3Baru
6:06

Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok - MuhammaddMufti

181,104

Lirik lagu: Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak perot ra payu

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak perot ra payu

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paijo iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak kisut ra payu
Dengarkan musik mp3 Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok oleh penyanyi MuhammaddMufti yang bagus - Dengarkan Musik - di sini, Dengarkan dan download lagu Mp3 cepat dengan kualitas terbaik. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3Baru.Net dan album yang terbaru
Mendengarkan musik Ratna Antika - Wes Ra Kuat Mbok Terbaru - Musik - di LaguMp3Baru.Net Download musik secara gratis pada mesin tercepat, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan Musik Mp3 baru gratis dengan kecepatan tinggi - di LaguMp3Baru.Net, Unduh Musik menyenangkan janji baru untuk melihat Anda lagi , download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK