Via Vallen - Lali Rasane Tresno Fajar adi setyawan Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno - Fajar adi setyawan | Lagu Online
5:35

Via Vallen - Lali Rasane Tresno - Fajar adi setyawan

1,631,247

Lirik lagu: Via Vallen - Lali Rasane Tresno

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan ati iki loro aku rapopo

wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku




goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes deres ning pipi

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
Download Lagu gratis Via Vallen - Lali Rasane Tresno - Dengar Lagu Mp3 - situs web LaguMp3Baru.Net, Download MP3 ke ultra-cepat mesin, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno oleh penyanyi Fajar adi setyawan Mp3 hot - Dengar Lagu - download lagu mp3 terbaik di telepon. lagu yang bagus Mp3 semoga kamu selalu menyenangkan dan Dengarkan musik dengan LaguMp3Baru.Net
Download musik, Download musik gratis, download lagu baru teleponkualitas tinggi, situs LaguMp3Baru.Net saja dengan satu kali klik, download lagu mp3 Indonesia.
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK