Sewu Siji - Didi Kempot

782

Lirik lagu: Sewu Siji

Aduh romo Ibu..ngapuranen aku
Yen ono salah..lan luputku
Tak rumangsani..aku nduweni doso..
Nganti saiki isih.. kroso neng dodo
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang... Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo
Ngendi ono anak wani marang wong tuo
Yen ngerti ono sewu siji sing wani..
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

(*)
Suargo ning ndonyo
Ono sukune wong tuo
Wong Kang tuhu suci
Gedhe ganjarane
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang... Kang Kuoso
Mugi enggal entuk..paring pangapuro
Urip tetrem ayem..ugo kanti mulyo


Download lagu mp3 kualitas tinggi - di sini, Dengarkan mp3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Sewu Siji pemain baru - Download Lagu Gratis - situs web LaguMp3Baru.Net, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu Sewu Siji oleh penyanyi Didi Kempot, Download Lagu Gratis di situs web LaguMp3Baru.Net hanya dengan satu klik, silakan kunjungi secara teratur LaguMp3Baru.Net untuk mendengar lagu-lagu hot, terbaik
Lihat Lebih

LAGU

ALBUM

VIDEO MUSIK